• Menstruációs és nőgyógyászati panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Már nem tudom kihez forduljak, vagy mit kellene tennem!Augusztusban és ebben a hónapban 2 napot késett a menstruációm és csináltam tesztet mely mindkét esetben pozitív lett,ám a sors úgy hozta,hogy a menstruációm erős fájdalmakkal mindkét esetben jelentkezett a harmadik napon, a baba elment.Augusztusban a párom bevitt a kórházba (a történtek után) ahonnan sírva szaladtam ki mert úgy megalázott a nővérke (nem tudtam pisilni)a többi beteg előtt,hogy Ő bármikor tudna pisilni,akkor én miért csinálom a fesztivált.Tehát ez történt,nem bírtam így jobbnak láttam elfutni és otthon az egész napot végig zokogtam a fizikai és a lelkifájdalomtól!Most novemberben már nem is szóltam senkinek,egyedül birkóztam meg a borzalommal! Az orvosomhoz sincs túl sok bizalmam,mivel a menstruációim első két napját mindig borzasztó fájdalom kíséri,a mellem és a hasam teli van ilyenkor pici piros foltokkal melyek a lázas állapotot szokták jelezni,ez nem hiszem,hogy normális!A baba pedig így biztosan nem tud jönni még ha szeretnénk is!Az orvosom azt mondta türelem,majd jön a baba ha jönnie kell,ez rendben is van csak nem könnyű átélni újra és újra,hogy elveszítek egy pici csodát!Kérem adjon tanácsot mitévő legyek,vagy kihez forduljak!Válaszát előre is köszönöm:egy aggódó asszony

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Ha jelenlegi orvosában nem bízik, akkor váltson dokit, Magyarországon szabad orvosválasztás van, oda megy, ahová szeretne.Én a következőket javasolnám:1. Következő menses 3. napján vérvétel hormonokra.2. A ciklus 13. napján ultrahang.3. A ciklus 21. napján ismét vérvétel, progeszteronra.4. A párja anrdológiai vizsgálata (spermavizsgálat).Ha minden lelet negatív, akkor kell mélyebbre ásni, hogy a problémát felfedezzük.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 21:00:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó