• Gyermek vállalás 35-ön túl

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        34 éves vagyok, van egy 7 éves fiam. Szeretnék még gyermeket vállalni, de hallottam, hogy 35 éves koron túl több a rizikófaktor, mind a babára, mind az anyára nézve. Kérem, írjanak arról,hogy mik lehetnek ezek és hogyan csökkenthetem ezeket. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves kérdező!

        A tervezett terhesség előtt 2-3 hónappal már ajánlatos a folsav és terhesvitaminok szedését elkezdeni. A terhesség alatt a 35 éven felüliek fokozott terhesgondozásban részesülnek (pl. genetikai tanácsadás).

        Manapság kitolódik a szülés ideje, tehát egy 35 éves másodszor szülő nő genetikai szemponton kívül még fiatalnak számít.

        Dr Lukács János szülész-nőgyógyász 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-13 14:21:29; Megválaszolva: 2011. július 28., 15:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó