• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves vagyok, egy évvel ezelőtt műtöttek strummára. Az egyik oldalon eltávolították a mirigyet a másik oldalon csak egy darabot vágtak ki. Azóta rendben van a TSH-m. 3 hónapja próbálkozunk a babával. Befolyásolhatja a baba fogantatását és egészségét a korábbi betegségem. Mai nap nagyon fájt a derekam, mint amikor megjön (de még egy hét van addig) és a melleim nagyon fájnak szintén.Érzékenyek és szúró fájdalom. Mutatkozhatnak ezek a tünetek 2-3 hét eltelte óta (fogantatás). Köszönöm segítségét.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező!

        Korábbi betegsége nem befolyásolja majdani egészséges gyermekét.Ha vannak terhességi gyanujelek, lehetnek ilyen korán. De ez csak gyanujel,nem biztos.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-10 20:30:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: