• Izommerevség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni,ha néha ilyen izommerevséget érzek ami az ágyéktól indul és leáramlik a lábamba,olyan mintha merevednének az izmaim,ön szerint ez magnézium hiányra utal?jelenleg 28.hétben lévő kismama vagyok,és elevit magzatvédőt szedek,ezek szerint az nem elég ami abba van magnézium?naponta egy elevitet eszek reggel.attól nem lehet baja a mafzatomnak ha elkezdeném szedni a magneb6ot is?hogy kell azt szedni,étkezés előtt vagy után és mennyit naponta?Vagy csak akkor mikor elér bekapok egyet mikor elkezdem ezt az izom problémát érezni?valamikor ilyen haskeményedést is érzek mellé.előre is köszönöm válaszát!!!tisztelettel!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a izommerevség témában

        Kedves Kérdező!

        Sokkal inkább kálcium, vagy káliumhiány állhat a háttérben. Azt javaslom, hogy próbálja meg kalcium pezsgőtabletta használatát, illetve káliumbő étrend alkalmazását. A Magne-B6-ot egyébként nyugodtan el lehet kezdeni szedni, teljesen ártalmatlan készítmény a magzatra nézve, akár 4x2-esével is lehet szedni.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 10:55:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: