• Teherbe esés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor nő/úr! Én aziránt érdeklődnék,hogy én miért nem esek teherbe! Nem tudom mikor van pontosan peteérésem.Kalkulátor szerint most volt 29.én.de már annyiszor volt akkor próbálkozás,és nem jött össze!Már kezdek kétségbe esni,hogy velem van a gond!Legutoljára október 15 jött meg és október 21.én múlt el!a követzező peteérésem mikor lesz??valami biztos módszer hogy teherbe esek létezik?? A válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem lehet 1 napra pontosan behatárolni a peteérés idejét. Ezért nem kell kétségbe esnie, ha nem sikerül a terhesség egyből. Megpróbálhatja a gyógyszertárakban kapható LH tesztet, aminek a segítségével közelebb kerülhet az időponthoz, de ez a módszer sem biztos. Amennyiben már egy év elmúlt, és nem lett terhes, érdemes kivizsgálásra elmenni a párjával együtt.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 12:12:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: