• Gombás kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        lehet attól baja a magzatnak ha a hátán az embernek gombás kiütések vannak?

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgomba témában

        Kedves Kérdező!

        A háton levő kiütések akkor okozhatnak bajt, ha azok nem felületi fertőzés okán vannak, hanem pl. valamilyen betegség miatt. Pl. a kiütés lehet egyszerű baktérium vagy gombafertőzés vagy allergia miatt, de persze lehet súlyos fertőzés is. Tehát meg kell kérdezni a bőrgyógyászt, hogy mi okozta a kiütést, és akkor lehet megmondani, hogy most ez okozhat gondot vagy sem. Ha gomba okozta, az felületi fertőzés, tehát nem jelent veszélyt.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-29 14:51:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 19:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: