• Koraszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Szeretném megtudni,ha valaki sokat idegeskedik,vagy a környezetébe családtag sokat kiabál,és ez által idegesítik fel a kismamát okozhat ez koraszülést,és lelehet állítani a koraszülést orvosi segítséggel.A magzatnak a fejlődésében még a pocakban nem okoz fejlődési rendellenességet,vagy egészségi visszamaradást?köszönettel!!!túlzott stressz milyen problémákat okozhat még a pocakban,,ugye nem születik ezek miatt betegen?kérem,őszinte válaszát,jelenleg 27 hetes barátnőmről beszélek,Tisztelettel,Márta

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, stressz témában

        Kedves Márta!

        A tartós stressz bizony megviseli a mamát. Persze fejlődési rendellenességet nem okoz, de akár a magzat is érezheti, mivel a tartós stressz alatt a szervezet fokozott állapotban van és a vérátáramlás nem ugyanolyan, mint normál esetben. Tehát igenis nem jó a tartós stressz rövid távon a mamának, hosszú távon a babának sem. Koraszülést elvileg nem okoz, de persze sohasem zárható ki. A másik, hogy ha bármi panasz van, akkor bizony orvoshoz kell fordulni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-31 21:22:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó