• Szurkálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr! 24 hetes terhes vagyok és 3 napja tompán szurkál az alhasam jobb oldalon, midig egy ponton, néha erősebben is belenyilal. Mi okozhat ilyen panaszt? A méhszalagok nyúlása, de mindig csak 1 ponton? Vagy arra is gondoltam nem-e a méhlepénnyel lehet valami tapadási baj, az okozhat ilyen fájdalmat vagy azt nem is lehetne érezni? A méhszájam zárt más panaszom nincs. Válaszát előre is köszönöm. Edina.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Edina!

        Ehhez a panaszhoz a méhlepénynek semmi köze, a jobb oldali szalag rövidebb, így a panasza gyakran előfordul terheseknél. Ha vakbél-gyulladása lenne, az sokkal erősebb, kinzóbb fájdalom lenne - ne izguljon, az elmondás szerint-vizsgálat nélkül is azt gondolom, semmi vész.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-26 20:07:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: