• Jó lenne tudni!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot,a párommal már régtől próbálkozunk a babatervezéssel,a mostani hónapról teljesen megfeletkeztem,sok jó programunk volt és buliztunk!Azt szeretném kérdezni hogy dohányoztam kb napi 5 drb-t többet nem,de fogyasztottam alkoholt durván 2 felest megittunk meg 1-2 sört a jó hangulatban,ma vettem tesztet és pozitív lett,ha terhes is vagyok max 8 napos!árthattam a magzatnak?gyógyszert nem szedtem csak vitamint!ugy olvastam az első két hétben még nem érintkezik a magzattal az anya de az utána köv.időszakban nagyon fontos hogy ilyen ne történyen meg!Megerősitené nekem ezt valaki hogy mit is gondoljak???köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves KérdezőR

        Remélem az utolsó mondatot csak a saját megnyugtatása végett írta. Maga sem gondolhatja komolyan, hogy eddig nem érintkezett a magzattal és most már igen. Szóval aki terhes persze, hogy érintkezik a magzattal. Persze ennyi alkohol és cigi, ha több nem lesz akkor biztosan nem fog ártani. Egyébként a terhesség alatt lehet egy nagyon kevés alkoholt inni akár naponta is, mivel pl. a vörösbor jót tesz. Szóval ártani nem ártott, bár nem is használt a kicsapongó élete. Gondolom most már szép lesz a példaviselete. Mert akkor minden rendben.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-24 23:29:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó