• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/Úr.Augusztus 8-óta nem jött meg a menzeszem,október3-án pozitiv lett a terhességi teszt, viszont október 4-én megjött.Most okt.18-án negativ lett a terhességi teszt.Lehetséges,hogy terhes vagyok? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Pozitív majd negatív!

        Sajnos ez azt jelenti, hogy szinte alig tapadt meg a petesejt, már le is lökődött, tehát valami nagy gubanc lehetett a fejlődésben és elvetélt. Egyébként sok nőnek jön meg később a menzesze és nem is tudja, hogy terhes volt. Tehát ilyen előfordul és nem kell aggódni viszonyalg gyakori, és persze minden bizonnyal a következő hónapban minden rendben lesz és terhes marad.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-22 22:56:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: