• Haskörfogat és testsúly

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DrÚr! azt szeretném megkérdezni Tisztelt Doktor Úr,h hogy lehet az,h ugyan úgy van mérve mint mindig a haskörfogatom,és egy hét alatt 2,5 cm-t csökken.Múlthéten már volt 96 cm is,mára már csak 93,ez normális?Főleg azt vettem észre,h a test tömegem is kevesebb,nem értem..Mitől van ez?Ma kezdtem a 26 hetet,mivel állapotos vagyok,de számomra furcsa ez a dolog.Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Állapotos!

        Köszönöm, hogy  leírta, hogy hány hetes, de akkor sincsen semmi baj. Minden rendben van, persze ha maga is azt érzi.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-24 22:46:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: