• Terhesség és gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azt szeretném tudni,hogy milyen veszéllyel jár,ha valaki terhesség alatt gombás fertőzést kap el? El kell vetetni a magzatot,vagy valami gond lehet a picivel? Lehet ezt kezelni,illetve megelőzni?És akinek terhesség előtt is sokat volt ilyen problémája /fertőzése/?Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Terhesség alatt gyakori a gomba - dehogy abortus! - akkor minden második terhesség abortuszba végződne. Kell kezelni Canesten, Candibene - kevés csoki szénhidrát és tészta ajánlott.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 22:59:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: