• Ellenanyag szint!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!!Ellenanyagszintel születem első kislányomat pedig vércsoportom A Rh pozitív!!A kislányomnak és nekem se volt semmi bajom se spontán szültem!A kérdésem az lenne hogy a második babánál az ellenanyag szint ott folytatodna ahol az első terhességnél abba maradt?A második baba nem lenne nagyobb veszélyben?

        WEBBeteg szakértő válasza a vércsoport témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben vércsoportja Rh pozitiv, akkor nem lehet vércsoport összeférhetetlenség, így semmilyen veszély nem fenyegeti ezáltal a 2. terhességét sem.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-08 23:04:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó