• 45. napon negativ teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur! Azt szeretnem kerdezni, hogy ha a ciklusaim 30-38 naposak szoktak lenni, es ma a 45. napon a reggeli terhessegi tesztem negativ lett, az jelenthet-e esetleg terhesseget? Sajnos csak ket het muva tudok orvoshoz menni, mivel jelenleg kulfoldon vagyok. ( A hasam körul-belul egy hete szurkal, neha emelygek, de mas tunetem nincsen. ) Elore is köszönöm a valaszat! Viktoria

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Viktória!

        A terhességi teszt pozitivitásához a szervezetben bizonyos mennyiségű hormonnak jelen kell lennie! Ehhez idő kell, tehát a negatív tesztet 1 hét múlva javasolt megismételni!. Ha az is negatív, akkor panaszait igen nagy valószínűséggel nem a terhesség okozza.

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-06 13:59:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: