• Üres petezsák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Múlt héten missed ab. műtétem volt üres petezsák miatt. Az elejétől fogva szikhólyag sem volt látható, így 9 hetesen meg kellett szakítani a terhességet. Milyen gyakorisággal fordul elő ilyen, mennyi az esélye, hogy a következő alkalommal valami hasonló fog történni? Ha nem genetikai rendellenességről volt szó, akkor miért lehetett még? Én 28 éves vagyok, párom 37 lesz, ez volt az első terhességem és az első próbálkozásunk sikeres is lett. Nagyon el vagyok keseredve, mert félek, hogy legközelebb is lesz vmilyen gond. Válaszát előre is köszönöm: Bibi

        WEBBeteg szakértő válasza a üres petezsák témában

        Kedves Bibi!

        Nem a terhességet kellett megszakitani, ha üres a petezsák,akkor elhalt terhessége volt, igy azt nem megszakitani kellett, csak sajnos befejezni. Minden nő életében van ilyen kb. 3 az élete során, csak néha 1 hetes menses késés utáni erősebb vérzés, stb. képében- tehát gyakori, a többi sikeres terhességeiket nem befolyásolja, ne keseredjen el, ilyenkor sokszor valami egyébb gond van. Lehet kromosoma - genetikai, rossz helyen tapadt, tápláló érbeni vérrög, fertőzés stb.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség

        Kérdés: 2008-09-29 19:07:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        A Normaflore Extra teljessé teszi a bakteriális vagy vírusos fertőzés okozta akut hasmenés kezelését!
        A hajhullás kellemetlen, akár lelkileg is megterhelő lehet. Van megoldás!
        Tudjon meg többet a gyulladásos bélbetegségről! Hasznos információk az IBD-ről.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó