• Nyilalások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! 14 hetes terhes vagyok.Hiába kérdezek a környezetemben bárkit senki nem tudja megmondani,hogy mitől lehetnek a nyilalásaim a combközép és a hüvely közötti részen.Már egy hete tart és ma megijedtem,mert azt olvastam valahol,hogy ez a nyitott méhszáj jele lehet. Előre is köszönöm a válaszát!Tisztelettel picike 79

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely fájdalom témában

        Kedves Picike!

        Azért van az orvos, hogy megmondja neki a panaszait és persze megbeszélje vele. Lehet, hogy keveset pihen vagy egy kicist megerőlteti magát, vagy esetleg kevés folyadékot iszik. Vagy lehet egy hüvely fertőzése is. Én azt javaslom, hogy ezeket gondolja át, és persze pihenjen többet és igyon sokat, a harmadik, meg ki kell vizsgáltatnia magát, van-e folyása. És csak utoljára szabad a méhszáj miatt aggódni. Reméljük nincsen semmi baj, de azért vigyázzon magára!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-14 16:50:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: