• Terhes vagyok? II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        köszönöm a válaszát, de szerintem én foalmaztam rosszul a fogamzásgátlós üggyel kapcsolatban, szóval a fehérek helyett szedtem a kéket, ami az alacsonyabb hormontartalmú 7 napig.. úgysem lehet para? Tényleg elnézést h megint zavarok. (Elkeseredett lány néven írtam és az volt a hérdésem címe h teshes vagyok?)

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A kék tabletta ösztrogéntartalma magasabb, mint a fehéré, amely a méhnyálkahártya további vastagodásához vezetett. Nincsen miért izgulnia, csaknem teljes bizonyossággal kizárható a terhesség.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-22 13:51:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó