• Mekkora az esélyem a terhességre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 éve próbálkozunk, rendszertelen volt a menstruáció egészen ez év januárjáig. Ismétlődő vetéléssel kapcsolatos kérdésem lenne. 3 hónappal ezelőtt volt 4 hetes terhességem. Azonnal beszéltem az orvosommal, aki 4 nappal későbbre adott UH vizsgálatra időpontot. El is mentem, de a babát nem találták, csak vér-víz volt a méhemben. Majd 1 jó hónappal később volt a második vetélésem, akkor kb 3 hetes lehetett a magzat, és őt nem látták az UH vizsgálaton, csak egy 19,5*19,5 mm-es folt volt látható a jobb o.ov.-ban. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi esélyem van kihordani egy terhességet, ha most terhes lennék??? Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező!

        Elvileg akkor könnyen teherbe esik, csak éppen elvetél. Ilyenkor ki kell magát vizsgálni. Nincs-e valamilyen autoimmun betegsége vagy pedig pajzsmirigy betegsége. Ezeket ki kell mindenképpen vizsgálni. Ezt a háziorovos is el tudja végeztetni. Amennyiben minden rendben, akkor javaslom, hogy írjon vissza ( ha nem akkor is írhat), mert akkor még mindig van ötletem és segíteni is tudok a vetélések miatt. De ahhoz teljes körű kivizsgálás kell. Sok sikert!!!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 

        A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-14 17:10:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: