• Valószínűbb closti szedése után a vetélés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr. 2. clostis hónapom után sikerült teherbeesnem. Igaz az orvosom az utolsó uh-on azt mondta hogy nincs elég nagy tüszőm (12. napon 15mm) és nem biztat sok jóval,de azért lehet próbálkozni. És láss csodát megfogant egy kis élet bennem. Most 6 hetes vagyok. A kérdésem a következő lenne: Így nagyobb %-al vetélhetek el,vagy az nem jelent semmit, hogy closti szedésének köszönhetem a terhességem. Van amire jobban oda kell figyelnem? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        A terhesség teljesen mindegy, hogyan jön létre, akkor is lehet vetélés, ha nem Clostylbegyt útján esett teherbe, de persze akkor is ha úgy. Emiatt nem kell aggódnia, szerintem csak vigyázzon magára és persze azért ne erőltesse meg magát. Mást nem kell tennie. A természet, ha valami nagy zavart talál akkor úgyis kilöki a szervezetből, tehát a vetélések nagy része mögött súlyos rendellenesség szokott állni, tehát nem kell a vetélés miatt aggódni. De reméljük nem lesz semmi baj. Sok sikert!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-14 16:45:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: