• Méhkeményedések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 16 hetes terhes vagyok és éjjelente kőkemény a méhem, napközben soha nem érzem, de éjjel mindig keményedik és elég tartósan. Vérzés, görcs nincs, a méhszájam zárt, de akkor normális ez, hogy szinte a fél éjszaka alatt keményedek? Halottam, hogy magnéziumot kell szedni, de nekem a 250 mg semmit sem használ, ebből mennyit kell? Köszönöm válaszát: Edina

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Edina!

        Mindenképpen a nappalban kell az okot keresni. Egyszerűen nem pihen eleget vagy pedig nem iszik eleget. Nem elég a magnézium. Mert ha keveset iszik (legalább 2-3 litert meg kell inni) akkor bizony lehetnek görcsök és keményedések. Meg persze akkor is, ha többet mozog mint kellene vagy egyszerűen megerőlteti magát napközben. Tehát erre kell odafigyelni és akkor minden bizonnyal nem lesz éjszakai keményedés.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-06 16:43:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: