• Hogy nem található a pete zsakban embrió, ami 33mm és 22mm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnapi nap folyamán elmentem egy rendelőintézetben nőgyógyászatra, mert a terhességi teszt amit vásároltam azt mutatta ki,hogy állapotos vagyok. Hosszas vizsgálat után közölte a Dr. Úr hogy a petezsàkban nem lát embriót, de a pete zsák 33mm és 22mm. Laboratóriumi beutalót adott de nem tajekoztatott arról hogy most valójában mi is van! Mert hogy ő jelen helyzetbe ezt nekem nem tudja megmondani! Nagyon elvagyok keseredve! Kérem legyen szíves nekem minnèl hamarabb válaszolni.

        Dr. Kiss György válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem ! A laboratóiumi vérvétel során a béta HCG kimutatás történik, mely igen érzékeny jelzője lehet már a korai terhességnek is, hiszen a terhességben megjelenő granulosa sejtek termelik. Ezt, kezelőorvosa lehet, hogy nem modta, de jó helyre irányitotta Önt. Az ultrahang értékelése során nem tudom ,a szikhólyag ábrázolódott-e ? Ha nem, akkor "üres petezsák " syndromáról van szó, ami azt jelenti, hogy a fogantatás létrejött ugyan, de az embrió fejlődésében léphettek fel zavarok, ezért a béta HCG birtokában az ultrahangot meg kell ismételni. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. június 09., 15:43; Megválaszolva: 2017. június 12., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: