• Lehetek-e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Érdeklődenék hogy szombaton meg vasárnap voltam együtt úgy a párommal hogy nem védekeztünk mert szeretnénk babát,de viszont nem volt peteérésem.A sperma nagy része kifolyt nem egyből szex után hanem később.Lehetek terhes? Mikor csináljak tesztet?

        Dr. Csősz György válasza a terhesség témában

        lehet nem kizárható. Első teszt az elmaradt menses után két héttel.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2017. május 30., 18:08; Megválaszolva: 2017. május 31., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: