• Cystózus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! 13hetes kismama vagyok, a 12hetes uh egy hematomat lattak, ès egy 33mm cystozus kèpletet a lepèny ès a méhfal között! 2hètre ra kontroll volt, ahol a hematoma mar felszivodott, viszont a cystozus kèplet tovabbra is làtható ami màr 35mm. 2hèt múlva ismèt kontroll! A kèrdèsem az lenne, hogy ez vajon mitől alakzlhatott ki,illetve hogy felszivodhat e? Lehet e ez veszèlyes ràm vagy a babàra nèzve! Nagyon aggódok! Vàlaszàt köszönöm szèpen! Udv. G. Erika

        Dr. Pétervári László válasza a Terhesség. témában

        A cisztózus képlet a vérzés után,a vérömleny felszívódásából alakulhatott ki.Ez már veszélytelen,a lepény növekedésével ez megkisebbedik.A következő ultrahang vizsgálat szükséges,valamint kímélő életmód.


        Kérdés: 2017. május 21., 16:37; Megválaszolva: 2017. május 24., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: