• Ultrahang értékek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Azzal kapcsolatban írok Önnek, hogy a mai ultrahg leleten az egyik érték az átlagosnál alacsonyabb lett a többi érték teljesen jó. Leírom Önnek az értékeket. BPD: 75 mm(ez az egy érték alacsonyabb az átlagnál) FL: 65 mm 33 hét HC: 293 32 hét I kpf. Ön szerint van aggódnivalóm? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a UH témában

        Kedves Kérdező! 2 hét múlva kontroll UH kell és megnézni, hogyan fejlődik a baba. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. május 09., 20:47; Megválaszolva: 2017. május 16., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: