• Magas tsh terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 25éves ,10 hetes kismama vagyok, mielőtt teherbe estem is a TSH értékeim 4 körüliek voltak de akkor nem kellett soha gyógyszert szednem rà ,most februàrban lett 1,16 amikor is sikerült a baba.Nos a hetekben kérésemre vettek vért és 4,08 lett a nőgyógyászom erre nem ugrott mondvàn normàl értéken belüli. Ilyen értéknél szükséges a gyógyszeres kezelés màr, illetve a babàra kàros hatàssal lehet,ha igen milyen???? Nagyon izgulok hogy baja lehet a babànak.. Vàlaszàt előre is köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a TSH témában

        Tisztelt Hölgyem ! Endokrinológiai ellenőrzést javasolnék,hiszen a TSH mellett egyéb pajzsmirigyre jellemző paraméterek ismerete szükséges, hogy pontos képet kapjanak az Ön állapotáról. Terhesség alatt a pajzsmirigy állapotának folyamatos ellenőrzése indokolt. Kérem, ne aggódjék és bizzon kezelőorvosa szakértelmében. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. április 26., 17:24; Megválaszolva: 2017. április 30., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: