• Aneurysma,gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Másfél éve műtöttek agyi aneurysmaval,2db volt az adott érszakaszon elég rossz állapotban,de sikeresen elzárták,azt az érszakaszt is ahol volt.A műtét után/közben komplikáció volt,vérrög alakult ki elzárt egy eret.Ez miatt a bal oldalam bénult.Szerencsére gyorsan regenerálódtam,azóta minden rendben van,néha egy egy migrént leszámítva.Kontroll érfestésen minden rendben volt,se szűkület se további tágulat nincs,többször nem is kell mennem. A kérdésem hogy biztonsággal vállalhatok e terhességet?Jelenleg 6 hetes terhes vagyok és aggódom nehogy bajom essen.Nőgyógyászom azt mondta hogy programozott császármetszés lesz.Kihordhatom a babát biztonsággal?(vérnyomásom rendben,cukros nem vagyok) Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Tekse István válasza a aneurysma témában

        Kedves Kérdező! Szerintem nincs akadálya egy zavartalan terhességnek. Gondolom neurológusával ( idegsebészével ) is konzultált ez ügyben. A vérnyomás kontroll fontos szempont lesz végig. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. április 22., 07:28; Megválaszolva: 2017. április 26., 18:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: