• Császármetszés utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szerdán volt 7 hete h szultem császármetszéssel. Hétfőn voltam 6 hetes kontrollon mindent rendben talált az orvos. Viszont barnás sárgás folyasom van. Ez normális? Szoptatós meg. Válaszát előre is köszönöm Nagy Rita

        Dr. Szalóczy Péter válasza a folyás témában

        K4dves Kérdező! A tejtermelést fenntartó agyalapi mirigy prolactin nevű hormonja nem engedi a petefészek hormontermelését jelenleg, ezért a jól tejelő kismamáknak hónapokig nincs ciklusa. Ezt a hormonszegény állapotot a méh nyálkahártya is megérzi, nem fejlődik vastagra és lehet itt-ott kevés váladékozás belőle. De ez nem lehet bő és állandó. Mivel jó baktérium és kórokozó táptalaj, és mivel a hormonszegény hüvelyhám védekező képessége gyengébb, használjon hetente 1-w2-x hüvelyi probiotikumot, recept nélkül sokfélét ajánl a patikus.Ezze a hüvely védekező képessége mindig a legteljesebb marad. Olvassa el a használati utasítást, de heti kettő felhelyezése hosszú távon elég.Ha elhúzódó vagy felerősödő lenne folyásos panasza , érdemes egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatot elvégezni a méh belseje állapotának kiderítésére.


        Kérdés: 2017. április 07., 13:14; Megválaszolva: 2017. április 12., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: