• szülés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor! A problémám az hogy egy honapja szültem és egy hete kezdet újra fájni odalennt mint ha az izmok huzodnának állni nem megy sokáig,mer egyre jobban fáj olyankor viszont mozgásra föleg lépcsözéskor elviselhetöbb. Ülni se megy fekvés se mindenhogy attol függ milyen pozban vagyok.A gátsebem szépen összevan már huzodva nem piros illetve a hüvelybemenetnél mint ha valami gomboc lenne. Ha melegvizel zuhanyzok akkor nem fáj. Kenegettem bepantennel is már nem használt illetve gyogyszertárban kevert kék krémmel de azzal sem értem el javulást! Kérdésem az lenne mivel enyhithetném a fájdalmat illetve elmulik e mostanában végre vagy menjek ell elöbb a nőgyogyászomhoz mint a hatodik hét

        Dr. Pétervári László válasza a Gyermekágy témában

        Konkréten azt kellene tudni mi okozza a panaszát.Ehhez a szakvizsgálat elvégzése szükséges. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést mielőbb.Meg kell állapítani panaszát mi okozza.Megfelelő kezelési javaslatot fog kapni.


        Kérdés: 2017. március 28., 10:29; Megválaszolva: 2017. március 30., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: