• Lehetek e terhes menstruáció végén ugy hogy szivacs volt fent dekiszakadt a gumi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktor Úr!Az volna a kêrdésrm hogy tegnap előtt esti örákban együtt voltam a párommal a ciklusom vége fele viszont volt fent szivacs de kiszakadt az óvszer?:-( Lehet igy terhes Doktor Úr?Trgnap vettem be esemény utánit kis görcseim voltak de semmi több.Mi az ami várható vagy lehetséges?!Köszönöm a válaszát Doktor Úr!

        Dr. Pétervári László válasza a Terhesség. témában

        A terhesség létrejöttéhez kicsi az esély a menstruációs ciklus végén. A peteérés a ciklus közepén történik,a fogantatás ekkor lehetséges. A szivacs és esemény utáni tabletta védettséget biztosít. A bevett esemény utáni hormon tabletta miatt a várt menstruáció késhet.


        Kérdés: 2017. február 25., 11:57; Megválaszolva: 2017. február 28., 21:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: