• 30 hetes magzat agykamratágulat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr! 2.kisfiammal vagyok terhes eddig minden rendben volt. 30 héten voltunk uh-on, azóta nagyon nyugtalanok vagyunk. Agykamratágulatot találtak nálunk. 2 hét múlva mennünk kell kontrollra, igazából nem sok mindent mondtak nekünk, ezért kérném a véleményét. BPD: 75mm AC:277mm femur:57mm becsült súly:1660g. A placenta a mellső falon jó helyen tapad, 0 fokban érett. A magzatvíz mennyisége átlagos. OK/H: 12/34. Hátsó szarv jelenleg 10mm. Cysterna magna jelenleg 8mm. Doppler: az art. umbilicalisban norm. áramlás. Mire számíthatunk a továbbiakban? Nagyon köszönöm válaszát.

        Dr. Kiss György válasza a magzati ultrahang témában

        Tisztelt Hölgyem ! A kamrai tágulat folyamatos ultrahang ellenőrzést igényel és csak többszöri vizsgálatok eredményeit összevetve lehet véleményt mondani. A magzatviz mennyisége normális és egyéb paraméterek is megfelelnek a 30. gestaqtiós hétnek. Kérem, ne aggódjon, de a 2 hetente végzett UH vizsgálatot indokoltnak Tartom. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. február 13., 15:49; Megválaszolva: 2017. február 20., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: