• Agyi ertagulat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot Dokor ur! Tegnap voltam nst-n ami rosszul sikerult 3x kellett ismetelni. Atkuldtek ultrahangra ahonnan ismet atkuldtek a foorvoshot aki azt mondta, hogy a mehlepeny mar nemtudja ugy ellatni a magzatot oxigennel igy az agyaban az erek kitagultak de nincs hatassal a babara.. mindennapos vizsgalatokat irt elo szerdan az uktrahangon ha nem javukt vagy rosszabodott akkor meginditjak a szulest. Most leszek 40hetes a hetvegen.. ma voltam nst minden tokeletes volt a babaval es egy masik doktorno azt mondta, hogy ez nem agyi ertagulat nincs jelentosege csak a baba ugy dontott tobb ver kell a fejecskejebe . Azt mondta ez minden 2. Babanal elofordul.. terhessegekn80%nal.. nos nemtudom mit higyjek ...nagyon felek . Okoz ez rendellenesseget ?

        Dr. Kiss György válasza a magzati ultrahang témában

        Tisztelt Hölgyem! Mindent jól csinált idáig, és valóban nem kell félnie a baba agyi értágulatától, de a szerdai UH vizsgálat valószínű a méhlepény érettségi fokát is meg tudja majd állapítani, ami a 40. héten már nagyon fontos lehet. Ha kórházi felvételt ajánlanak fel, kérem egyezzen bele. Fő a biztonság! Üdvözlettel: dr. Kiss


        Kérdés: 2017. január 24., 16:44; Megválaszolva: 2017. január 26., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: