• Teherbeesés esélye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel kisbabát szeretnénk, kb két hónapja próbálkozunk, ami nem sok idő. Viszont ezalatt beállt a férjem dereka és izomlazítót és gyulladáscsökkentőt szedett (Mydeton, Aflamin). Én pedig elég migrénes vagyok, és erre Qualerint szoktam szedni. Az érdekelne bennünket, amire eddig nem kaptunk választ sehonnan, hogy ezek a gyógyszerek hogyan, milyen mértékben befolyásolják a spermákat és a petesejtet? Lassítják vagy elpusztítják őket, vagy attól még teherbe lehet esni, csak esetleg sérül a sperma vagy a petesejt és ezáltal a baba is? Ezt mindenképpen szeretnénk elkerülni, érthető módon. Előre is köszönöm! Üdvözlettel, Ilona

        Dr. Tekse István válasza a gyógyszer témában

        Kedves Kérdező! Ezekre a kérdésekre nem is lehet pontos választ adni. Szerintem nem fog befolyásolni lényegesen egyik szempontból sem. Hosszú távú szedésben- és meghatározott gyógyszer fajták - tudnak ivarsejtet "rontani". Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. január 19., 11:13; Megválaszolva: 2017. február 07., 16:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: