• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2016.12.09.-én kezdődött az utolsó menstruációm. Tegnap 01.14.-én csináltam egy pozitiv terhességi tesztet. Decemberben voltam egy altatásban végzett gyomortükrözésrn. Noacidot szedek. Végig csináltam egy Klacid és Klion antibiotikum kúrát. Pszichés problémák miatt Frontint, Gerodormot és Coaxilt szedek. Ezek okozhatnak álpozitív teszt eredményt?

        Dr. Tekse István válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Szerintem a gyógyszerek álpozitív eredményt nem adnak. Amennyiben bizonyítottan terhes, úgy érdemes majd átgondolni gyógyszer használatát. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. január 15., 08:55; Megválaszolva: 2017. február 07., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó