• Reflux - 9 hetes terhesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        9hetes terhes vagyok, reflux betegségem van, nagyon fáj a gyomrom.A hányingerem is már megszünik, de a gyomorfájdalmam nem, bármit eszek és iszok fáj. Állandóan feküdnék, mert ülni nem nagyon birok, iszonyú gyenge vagyok. Probáljon már nekem valamit tanácsolni doktorúr, vagy ha megmozdul akkor elmúlik?

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező!

        Ha megmozdul - illetve már megmozdult régen, csak - ön fogja ezt kb. a 18 .hét körül érezni. A legtöbbször addig elmúlik a hányinger.A refluxával kapcsolatban nyilván a belgyógyásza karbantartja.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-05 23:03:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó