• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr ! Első babámat várom egy hete tudtam meg a hirt.Előtte rendszeresen dohányoztam,mióta megtudtam h állapotos vagyok,letettem a cigit,illetve elvétve egy egy szálra rágyújtok sajnos :( ami azt jelenti hogy max 2 szálat szivok naponta,de azt is inkább csak részletekben.Beleszivok utána elnyomom.tudom h egyáltalán nem teszek jót magunkkal,és teljesen abba akarom hagyni,de az lenne a kérdésem,hogy mennyi kárt okozok igy.Rengeteget olvasok erről és addig is még olvasom nem gondolok a cigire.De néha sajnos úgy érzem h rá kell gyújtanom.szerencsére egyre kevesebbszer gondolok rá.Február 10-én megyek első kontrollra,addigra teljesen abba is akarom hagyni,azt szeretném tudni hogy ha ebben az időszakban dohányzik az ember az mennyire okoz maradandó károkat.Előre is köszönöm válaszát,tudom h nem helyes de egyenlőre sajnos igy könnyebb és mielőbb abba is hagyom.Tisztelettel E

        Dr. Törő Bálint válasza a dohányzás témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos minden, amit olvasott a dohányzás és a terhesség témában igaz. A kockázat százalékában vitatkoznak a szakértők, de akinek sérült babája születik, annak az a 100 %. Kérem, már ne gyújtson rá! Üdvözlettel: Dr. Törő


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2015. január 19., 10:39; Megválaszolva: 2015. január 19., 16:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: