• Terhesség fogamzásgátló mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy ha valaki fogamzásgátló (Tri Regol) szedése mellett teherbe esik, és amíg nem tudja hogy így van, és tovább szedi a gyógszert, lehet-e valami baja a születendő babának? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Kitti

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kitti!

        Várhatóan a születendő gyermeknek nem lesz semmi baja, a fogamzásgátló tabletták nem okoznak fejlődési rendellenességet. A babát többször érdemes UH vizsgálattal követni, hogy megnyugodjanak.

        Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-31 15:50:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: