• A baba neme

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Ha a baba a mama hasában nem mutatja meg a nemét, akkor van olyan, hogy mondjuk a lányok szemérmesek már az anyukájuk hasában is:) Lehet, hogy buta a kérdés, de nekem nagyon fontos lenne tudnom, van-e ennek valami magyarázata! Köszönöm!Mártony Zsuzsa

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Zsuzsa!

        Ha ultrahangos vizsgálaton nem látszik a baba neme, akkor tippelni nem tudunk. Vannak "szégyenlős" kisfiúk, és kislányok is, de méhen belül ez még nem jelent igazi jellemvonást, csak a kívülálló nézelődőknek tűnhet úgy. Gondoljon csak bele, a baba nem lát minket, csak mi próbáljuk Őt megkukkantani. Az, hogy milyen pozícióban fekszik a baba, attól függ, hogy mennyi helye van, és neki hogy kényelmes. Előfordul, hogy csak születéskor derül ki, mi a baba neme, ez csak fokozza a várakozás örömét.

        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-22 22:05:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó