• Terhes lehetek-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt cimzett! Olyan kérdéssel fordulok önhöz,hogy 2008. június 11 én volt az utolsó menstruációm,a következőnek most jülius 9 én kellett volna megjönnie,de már 5 napja késik.A hasam nagyon meg van puffadva,de már 2 tesztet is csináltam és mindegyik negativ lett.Még sosem késett a menstruációm.Lehetek terhes a a teszt negativ lett?Eseleg milyen más okai lehetnek a menstruáció kimaradásának? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet más oka is a menses kimaradásának, de ha a tesztet nem a reggeli legelső vizeletből csinálta, akkor a teszt nem pontos. Csináljon legelsőből tesztet, s mindegy mi az eredmény, menjen nőgyógyászhoz. Mindkét esetben fontos.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-14 16:47:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: