• Terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!Párommalkisbabát szeretnénk 2 hónapja próbálkozunk.1 hete kellett volna megjönnie a menstruációnak de helyette csak sötét barnás olyan folyásszerű volt, most már teljesen világos, nem is véreztem.A terhességi teszt negatív.A tünetek alapján lehetek mégis terhes, vagy csak hormonzavarom van?Válaszát előre is köszönöm. Ágica

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

         

         

        Kedves Ágica!

        Nem hiszem, hogy terhes, bár a teszt is tévedhet. Egyelőre várjon türelemmel, amennyiben a következő menses várható idejében nem rendes vérzése lesz, csak barnás váladékozás, akkor forduljon orvoshoz. Nem hiszem, hogy hormonzavar lenne, ha korábban rendes vérzései voltak.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 
           
         
         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-14 20:23:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: