• Terhes lehetek-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Egy tesztet végeztem el,mely negatívot mutatott,de a tüneteim mellett a pocakom is elég furcsán nődögél és a gyomrom vagy beleim úgy mond morognak szinte folyamatosan.Az émelygés és hányinger szinte napi szintű.Az előző válaszát köszönöm.Kedden fogom fel keresni a nőgyógyászati rendelést. Válaszát előre is köszönöm Előzmény: Terhes lehetek-e? Súgó Legfrissebb cikkek a témában Öröklődik a nyitott gerinc? - Az orvos válaszol A magzat fejlődése a hetedik hónapban Szexuális élet terhesség alatt Melyek a terhesség legkorábbi jelei? - Az orvos válaszol Lelkileg is készüljünk a baba érkezésére! További cikkek... Gyakori kérdések Ha az átlagosnál kisebb a baba Vércsoportok és terhesség Menstruálhatok terhesség alatt? Szedhetek gyógyszert terhesség alatt? Árthatnak-e a háziállatok a babának? További kérdések... Azt szeretném tudni,hogy terhes lehetek-e,a menstruációm 3napig tartott ellenben 5-6 nappal szemben,feszít a mellem fáj és viszket a hasam néha szédülök és émelygek?Vashiányos voltam az el múlt hónapokban.De a teszt negatív eredményt mutat. 2011-12-08 15:40 Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában Kedves Kérdező!Sorozatban végzett negatív teszt kizárja a terhességet.A tünetek hormonzavarra utaló álterhességi reakciók.Ha a panaszok ismétlődnek,akkor nőgyógy.vizsg.szükséges.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Változatlanul tartom 12.08-án leírt véleményemet.Nőgyógy.vizsgálat után,ha még kérdése lesz jelentkezzen!


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 11., 15:47; Megválaszolva: 2011. december 12., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: