• jelentheti azt hogy terhes vagyok vagy sem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hete meg kellett volna jönnie a menstruációmnak, de nem jött, hanem valami egészen más: erősen görcsöltem, fájt a derekam és véreztem is de nem a szokványos módon: alvadt és sötétbarnás vérszerű valami volt, estére abba maradt minden, másnap elmentem egy nőgyógyászhoz,megvizsgált,mindössze annyit mondott: szép a méhszájam nem látja vetélés nyomát, s hogy meg van dagadva a méhem, eddig csak 2 teszt két halvány csíkja jelezte hogy terhes vagyok, de kb 4 hetes. Az orvos amit mondott az alapján lehetek terhes?, mert a tesztben nem bízok már volt csalódás tesztben.uh-ra küldött: köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Terhességi teszt és UH.vizsgálat szükséges a terhesség bizonyítására.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 10., 19:05; Megválaszolva: 2011. december 12., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: