• Magas HCG szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A mai napon mérték a HCG és a progeszteron szintemet. Az érték:HCG 14801 mIU/ml valamint:prog.: 38,95 ng/ml A kalkulációm szerint (a peteérést ultarahanggal nézték, innen tudom) ma 4 hét+5 napos kismama vagyok (+/- 1 nap) A kérdésem, hogy ez az érték normális? (Elég sok mindent lehet olvasni a Down kórtól, a teljesen természetesig. A választ előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a HCG, Down-kór témában

        Ez a hormonvizsgálati eredmény terhességre utal,korai ultrahang vizsgálat tanácsos.A petezsák méhenbelüli elhelyezkedését kell megvizsgálni. A Down-kór szűrésére lehet végezni vizsgálatot azt a 12. terhességi héten végezzük,az ún.kombinált szűrést.Ez ultrahang és vérvizsgálatból áll,mely a Down-kór kockázatát mutatja.


        Kérdés: 2011. december 09., 21:16; Megválaszolva: 2011. december 13., 22:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó