• Elvetélhettem e tudtomon kívul?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Keves doktor ur/nô!Nekem lenne egy nagyon régi kételyem.:Mikor 17 éves voltam lefkudtem a barátommal.Az aktus végén vettem észre,hogy kijukadt az ovszer.A kôvetkezô honapban nemkaptam meg a havivérzést.Csináltam tesztet is,de a második csík halvány volt.Mivel akkor még suliba jártam és szakgyakorlaton voltam-konyhán(mint szakács) véletlenul megemeltem magam egy nehéz vízzel telifazékkal.Abban a pillanatbanegy nagyon erôs fájdalmat éreztem a hasmban és ôsszecsuklottam.Az erôs gôrcsôktôl em bírtam fel álni és nagyon rosszul éreztem magam.Egy hétenkeresztul véreztem.Az elsô három napban nagyon erôsen.Mivel nagyon fiatal voltam nem,merte el menni az orvoshoz,meg még nôgyogyászom sem volt.On szerint lehetett ez vetélés?Mielôbbi válaszát várom,hogy titázni tudjam magamban ezt a kételyt.Kôszônôm.

        Dr. Veress Dóra válasza a vetélés, terhesség témában

        Kedves Kérdező! Igen, Ön lehetett terhes és a fazék megemelésekor el is vetélhetett.


        Kérdés: 2011. december 08., 20:33; Megválaszolva: 2011. december 11., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó