• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az alábbi a "problémám": November 1-jén volt menzeszem, ami november 4 vagy5-ig tartott. Ezután november 4- 17 között voltam együtt a párommal. November 17-től 22-ig tuti nem voltunk együtt. Ez idő alatt november 20-án véres volt a vizeletem, másnap mentem nőgyógyászhoz, kaptam gyulladás csökkentőt. November 23.án együtt voltam a párommal, 24-én pedig urológushoz mentem, ismét véres vizelet miatt. Ultrahang, másnap pedig vizeletminta adás. (Nőgyógyász ugye 21-én vizsgált) Írt fel antibiotikumot (500 mg) amit dec-1-ig szedtem, a lelet kiadásik. Mikor mentem a leletért, az orvos azt mondta, hogy gyulladás a felfázás miatt (plusz 2 baktérium volt bennem), ezért 625 mg-mos Augmentint szedek a lelet kiadás óta. December eleje fele kellett volna megjönnie, csak dec. 3 és 5.én voltunk együtt. Most fogok tesztelni, mert nekem ilyen plusz, mínusz két nap csúszásokkal szokott megjönni. Mindig óvszerrel védekezünk, ha párom elmegy, fogja a gumit a pénisze végén, úgy veszi ki. Majd felfújja, sosem volt se sérült, se lyukas. Nem tudom elképzelni, hogy kerülhetett esetleg sperma a hüvelyembe, mert sosem nyúl hozzám úgy, hogy magához nyúlna előtte,én sem magamhoz, ha hozzá nyúlok. A gumi sosem csúszott le. Mennyi így az esélye a terhességnek, ha az óvszer rendben volt?

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ha nem csúszott hiba a védekezésbe, akkor Ön nagy valószínűséggel nem terhes, de mivel nincs 100%-os módszer, ezért ezt nem lehet minden kétséget kizáróan állítani. A teszt fog biztosat mondani.


        Kérdés: 2011. december 08., 15:16; Megválaszolva: 2011. december 11., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó