• Magzat fejlődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Kismama vagyok,kb 7 hetes. Nov.30-án voltam UH-n, 6 mm embrio, szívhang egészen halloványan hallható volt, az enyémmel együtt. Ma, 12.07-én ismét kontroll, 5,5 mm embrio alig, szinte nem latható. 6,5 mm szikhólyag, szívhang nincs. Következő UH: 12.09. Kérdésem a következő. Spontán vetélésre számíthatok? Miért nem hallható a szívhang? Mit jelentenek ezek az adatok? Kórosan eltérő? Van reményem arra, hogy semmi gond nincs? Válaszát tisztelettel köszönöm. Egy aggódva parázó kismama.

        Dr. Pétervári László válasza a magzati ultrahang, vetélés témában

        A terhesség 6. hetétől az embryonál szívműködést észlelni kell.Nagyobb terhességben nem látható szívműködés akkor az meg állt a fejlődésben. Ekkor abbamaradt vetélés a gyanú.


        Kérdés: 2011. december 07., 16:53; Megválaszolva: 2011. december 11., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó