• csontfajas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kerdesem, hogy most 33 hetes terhes vagyok de mar olyan 24 hetes terhesen elkezdtek fajni a csontjaim, de orulten fajni, a faromtol lefele a bokamig hogy vannak napok hogy kinos jarni, ejjel nem tudok aludni ,nappal jarni ,szoval lassan erzem hogy megorulok ezektol a csontfajasoktol.Minden verkep rendben, barmilyen vitaminnal probalkoztam a fajadlom nem enyhult.Ez normalis?Mit tehetek hogy valamelyest szunjon?Alig varom a szulest hogy megszabaduljak ezek kinos fajdalmaktol.Mikor szulhetnek leghamarabb ha mar 33 hetes vagyok?40 hetig nem birom ki, mert a rengeteg kinos fajdalomtol depreszios is vagyok.Elso terhessegem idealis volt, gond es fajdalommentes.Koszonettel.

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        A fokozott Cakcium felhasználás lehet az oka a fájdalomnak.Ezért Calcium tartalmu vitamint,tablatát kellene alakamazni.


        Kérdés: 2011. december 04., 10:49; Megválaszolva: 2011. december 08., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: