• terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az lenne hogy késik a havim 1 hete,és vettem tesztet amin két csík jelent meg de az egyik halványabb mint a másik de jól látható.Az azt jelenti hogy terhes vagyok?Voltam már terhes májusban de 8 hetesen meghalt bennem és ki kellett kaparni,ezért nagyon félek hogy ma az vagyok akkor esetleg megint elmegy.Párommal 5 éve vagyunk együtt és nagyon szeretnénk már kisbabát.A kérdésem még az lenne ha babát várok akkor elkezdjen szedni az elevitet azonnal?És annak idején kaptam gyógyszert hogy erősődjöna baba és ne menjen el azzt szedhetem vagy orvos nélkül nem kéne?Köszönettel:VeronikaJah és nem rég beteg voltam szedtem algoflex-et lázra az ugye nem okozhat kárt a magzatban?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Veronika! A terhességi tesztek nem egyformán jelölik a terhességet, ha a leírásában az van, hogy két csík terhességre utal, akkor terhességről van szó. Elevitet szedjen, illetve a korábbi problémákra való tekintettel mielőbb keresse fel orvosát, valóban szükség lehet a terhesség megmaradása érdekében hormon adására, de ez csak orvosi javallatra történhet. 1-2 szem fájdalomcsillapító nem szokott gondot jelenteni az embrió fejlődésében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 02., 10:33; Megválaszolva: 2011. december 05., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó