• hasmenés terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Jelenleg 31 hetes terhes vagyok. Az egész terhességemre jellemző, hogy inkább lazább a székletem. Most viszont az utóbbi kb. 5 napban napi 6-8 alkalommal kell mennem a wc-re. Diétázom és szén tablettát is szedek, de nem javul az állapotom. Nőgyógyász már látott, illetve székletmintát is adtam már le (még várom az eredményt), de nagyon zavar ez a helyzet. Arra gondoltam, hogy kipróbálnék valamilyen homeopátiás szert is. Nagyon híg, néha vízszerű széklet, ami hirtelen tör rám, szaga inkább a záptojásra emlékeztet. Ön mit javasol? Másnak nincs ilyen panasza a családban. Köszönöm a válaszát előre is.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező!Nem szabad kisérletezni.Belgyógyászati és esetleg infektológiai vizsgálat szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 29., 14:04; Megválaszolva: 2011. december 01., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: