• Protonpumpa gátló terhesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves webbeteg.hu! Immáron 6 éve diagnosztizálták nálam a refluxot, és azóta szedem a Controloc n. gyógyszert. Jelenleg terhességem 13. hetét töltöm, és amikor kiderült a terhesség, konzultáltam a körzeti orvosommal, hogy szedhetem-e továbbra is a gyógyszert. Akkor ő azt mondta, hogy mindenképpen szedjem. Próbáltam ettől függetlenül minimalizálni, így átlagosan heti 1-2 szemet vettem be belőle, de tegnap mégiscsak azt mondta, hogy nem szabadna szednem, és eddig sem szabadott volna. Kérem, adja meg Ön is ezzel kapcsolatban a véleményét! Ha nem veszem be a Controloc-ot, akkor nagyon nagy fájdalmaim vannak. Már minden alternatívát kipróbáltam, és nem szeretnék a gyermekemnek semmi problémát okozni. Nagyon köszönöm előre is a tanácsadást!

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség, reflux témában

        Protonpumpa gátló szedése nem javasolt terhességben. Belgyógyász szakorvost keressen fel más gyógyszer javasolása miatt.


        Kérdés: 2011. november 29., 13:53; Megválaszolva: 2011. december 02., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: