• Mennyire bízhatok meg a terhességi teszt eredményében?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint két hete késik a menstruációm, a mai napon csináltam egy tesztet (easy pregnancy) ami negatív lett, azonban több helyen is olvastam, hogy hosszú idő után mutatja csak ki, ez eléggé aggaszt annak ellenére, hogy párommal védekeztünk minden együttlét alkalmával, semmi gond nem volt. Ez lenne a másik kérdésem, hogy ha nem vagyok terhes miért késhet ennyit a mensesem? Eddig 3 nap volt a maximum eltérés és eléggé aggaszt a dolog. Közrejátszhat az, hogy stresszes időszakon vagyok túl? Sajnos időhiány miatt csak napok múlva tudok elmenni kivizsgálásra, ezért érdeklődöm itt. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Kérdező! A teherbe esésé nem mindig a ciklus közepén van, ha a teherbe esésé óta eltelt 10-14 nap, a korai tesztek kimutatják a terhességet. Érdemes a tesztet 3 nap múlva megismételni, és friss teszttel nőgyógyászhoz fordulni!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 20., 21:29; Megválaszolva: 2011. november 21., 15:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: